barco profesional barco turístico
BARCELONA FAST FERRY

Añadir a mis favoritos en MyNauticExpo
Añadir al comparador Quitar del comparador
barco profesional barco turístico barco profesional barco turístico - BARCELONA FAST FERRY
{{requestButtons}}

Características

  • Tipo:

    barco turístico

  • Eslora:

    14,65 m (48'00")

  • Cabida pasajeros:

    48 unit

Descripción

La embarcació BARCELONA FAST FERRY té capacitat per 48 passatgers i es capaç de aconseguir velocitats de fins a 30 nusos en plena capacitat. Es tracte dun monocasc de planeig de 14,65 m deslora, amb gran estabilitat i fabricat amb materials dúltima generació.

La nova embarcació hereta les tècniques de laminat i concepció estructural desenvolupades pel nostre equip de I+D per a la exitosa sèrie SLIM, evolucionant encara més la nostra tecnologia per aconseguir reduir el desplaçament i conseqüentment el consum de carburant.

El resultat es un vaixell de passatgers pràctic, ràpid i amb uns costos de manteniment mínims. Un punt en el que sha treballat especialment, atenent a les necessitats del sector, es que lembarcació pugui ser transportada per carretera, de forma que la companyia naviliera pot guardar lembarcació a terra quan acaba la temporada i per tant redueix els costos damarrament, de consum dantifouling y facilita les tasques dinspecció.

El nou model es presenta com una opció equilibrada i rentable, fruit de les peticions dels nostres clients per satisfer lexigent sector turístic. Lidea es que els nostres clients rebin un producte que els permeti mantenir la competitivitat sense renunciar a un disseny amb personalitat pròpia, clarament diferenciat de les altres embarcacions de passatgers.